Manuele lymfedrainage

Combineert therapeutische en esthetische effecten en welzijn.

Therapeutische behandeling

Manuele lymfedrainage is een zachte massagetechniek om de lymfecirculatie te stimuleren en het organisme te ontgiften, en daarbij ook het immuunsysteem te verhogen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Manuele lymfedrainage gebeurt met de vingers en de handpalmen en behandelt het hele lichaam. Daarbij wordt de richting van de lymfecirculatie gevolgd en varieert de druk.

Esthetische resultaten:

Deze techniek geeft goede resultaten om de hinder als gevolg van vochtretentie, circulatiestoornissen en vetophoping aan te pakken: lymfedrainage helpt kleine spataders, zware benen en cellulitis te verminderen.
Huidrimpels nemen aanzienlijk af als huid en het lichaam goed gehydrateerd zijn.
Door eenvoudigweg de kwaliteit en de algemene werking van het organisme te verbeteren, draagt de techniek bij tot een verjonging van de cellen door de cellen te voeden en te verwijderen.

Welzijn

Manuele lymfedrainage helpt de pijn te verminderen bij mensen die lijden aan reuma, artrose, artritis of jicht, en ook bij gewrichtspijnen die meestal het gevolg zijn van overmatige afbraakproducten.

Ze vermindert spiersamentrekkingen veroorzaakt door stress en door fysieke, nerveuze of emotionele vermoeidheid.

Algemeen gesproken is lymfedrainage bijzonder ontspannend en veroorzaakt een licht gevoel, innerlijke rust en een gevoel van kalmte. Sommige mensen krijgen er ook meer energie door.

Best World Bookamker bet365.com reviewbbetting.co.uk